ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

          Οι πρώτες αγωνιστικές προσπάθειες του Αργοναύτη έγιναν τον περασμένο Φεβρουάριο για το κύπελλο Ελλάδας στα πλαίσια του προκριματικού ομίλου Περιφέρειας Πελοποννήσου. Η ομάδα μας στις 6 Φεβρουαρίου έδωσε τον πρώτο της αγώνα στο ξενοδοχείο «Αλκυών» που μας φιλοξένησε κι απέκλεισε την ομάδα του  Π.Σ. Μελισσίου νικώντας με 4-0. Έπαιξαν οι Α. Τζερμιαδιανός, Ν. Γαβριλάκης, Γ. Συμεωνίδης και Β. Φράγκος.

          Την ίδια τύχη επεφύλασσαν οι αθλητές μας (Α. Τζερμιαδιανός, Ν. Γαβριλάκης, Γ. Συμεωνίδης και Ζ. Ιορδανίδου) και στους σκακιστές του Σ.Ο. Φιλιατρών, νικώντας τους μέσα στα Φιλιατρά στις 13 Φεβρουαρίου με το απόλυτο 4-0.

          Στην ημιτελική φάση, ο σύλλογος μας υποδέχτηκε στο Βραχάτι (Αλκυών) τον Σ.Σ. Ναυπλίου «Ο Άγιος Νεκτάριος» και χάρη στις νίκες των Α. Τζερμιαδιανού, Ι. Συμεωνίδη, Π. Σπύρου και Β. Φράγκου νίκησε πάλι με το ίδιο σκορ 4-0 και πέρασε στον τελικό της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τις 27 Φεβρουαρίου.

          Η ομάδα μας ταξίδεψε στην Καλαμάτα κι ύστερα από θαυμάσια εμφάνιση κέρδισε την ομάδα του Ο.Σ. Καλαμάτας (είχε κάνει την έκπληξη του θεσμού νικώντας τον Ν.Ο. Καλαμάτας στα ημιτελικά) με 3-1 και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της, το κύπελλο Περιφέρειας Πελοποννήσου. Για την ομάδα στον τελικό αγωνίστηκαν οι Α. Τζερμιαδιανός, Ν. Γαβριλάκης, Γ. Συμεωνίδης και Ε. Μπέλλος.

 ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

          Με πολλά όνειρα και συγκρατημένη αισιοδοξία, η ομάδα μας θα συμμετάσχει στην τελική φάση του κυπέλλου Ελλάδας, όπου στις 12 Ιουνίου θα φιλοξενήσει κατ’ αρχάς τον κυπελλούχο Δυτικής Ελλάδας Σ.Ο. Πατρών κι αν προκριθεί θα αγωνιστεί στην προημιτελική φάση με τον κυπελλούχο Στερεάς Ελλάδας. Η νικήτρια αυτής της αναμέτρησης, που ελπίζουμε να είναι ο Αργοναύτης,  θα συμμετάσχει στο Final Four του θεσμού, που θα γίνει στις 30/6 και στις 1/7, στην Ερέτρια της Εύβοιας.

Sorry, the comment form is closed at this time.

© 2011 Σκακιστική Ακαδημία Κορινθίας "Αργοναύτης" Suffusion theme by Sayontan Sinha